Lupauksemme

1. Tarjottavat liikennepalvelut
K. Hekkanen Oy harjoittaa linja-, palvelusopimus-, koulu- ja tilausajoliikennettä Lounais-Lapissa ja lissä sekä tilausajoliikennettä niin Suomessa kuin ulkomaillakin.

2. Palveluista ja niiden muutoksista tiedottaminen
Tarjottavista palveluista ja muutoksista tiedotetaan internet-sivuillamme, Matkahuollon internet-sivuilla ja linja-autoissa.

3. Käytössä olevat liput ja niiden hinnat
Linjaliikenteessä käytössämme ovat Matkahuollon lipputuotteet ja hinnoittelu.

4. Informaatio- ja lippujärjestelmiin kuuluminen
Yritys kuuluu Matkahuollon informaatio- ja lippujärjestelmiin. Aikataulut ovat myös internet-sivuillamme, pääte- ja keskuspysäkeillä sekä linjareittien varrella olevien isompien paikkakuntien kauppaliikkeiden ilmoitustauluilla.

5. Käytössä olevat ajoneuvot
K. Hekkanen Oy:llä on liikennekäytössä 5 isoa linja-autoa sekä 7 pikkubussia. Kahdessa pikkubussissa on invanostin. Linja-autot ovat teknisesti hyvässä kunnossa, siistejä ja hyvin soveltuvia yrityksen harjoittamaan linja-autoliikenteeseen.

6. Asiakastyytyväisyyden mittaaminen
Asiakastyytyväisyys on toimintamme perusta ja sitä mitataan jatkuvasti saadun palautteen perusteella. Palautetta voi antaa puhelimitse, sähköpostilla sekä henkilökuntamme välityksellä.

7. Valitusten käsittely, hinnan palautus, sopimuksen purku ja vahingonkorvaukset
Kaikki reklamaatiot, vahingonkorvausasiat ja sopimukset käsitellään ensi tilassa. Käsittelyn jälkeen asiakkaalle kerrotaan vastine henkilökohtaisesti. Hinnan palautusta ja korvauksia koskevat vaatimukset käsitellään tapauskohtaisesti ja perusteet selvittäen.

Tilausajot
0400 691 728

Koulukyydit
040 506 1317