Pyörät pyörineet jo 40 vuotta!

Lupauksemme

1. Tarjottavat liikennepalvelutK. Hekkanen Oy harjoittaa linja-, palvelusopimus-, koulu- ja tilausajoliikennettä Lounais-Lapissa ja lissä sekä tilausajoliikennettä niin Suomessa kuin ulkomaillakin.

2. Palveluista ja niiden muutoksista tiedottaminen

Tarjottavista palveluista ja muutoksista tiedotetaan internet-sivuillamme, Matkahuollon internet-sivuilla ja linja-autoissa.

3. Käytössä olevat liput ja niiden hinnatLinjaliikenteessä käytössämme ovat Matkahuollon lipputuotteet ja hinnoittelu.

4. Informaatio- ja lippujärjestelmiin kuuluminenYritys kuuluu Matkahuollon informaatio- ja lippujärjestelmiin. Aikataulut ovat myös internet-sivuillamme, pääte- ja keskuspysäkeillä sekä linjareittien varrella olevien isompien paikkakuntien kauppaliikkeiden ilmoitustauluilla.

5. Käytössä olevat ajoneuvotK. Hekkanen Oy:llä on liikennekäytössä 5 isoa linja-autoa sekä 7 pikkubussia. Kahdessa pikkubussissa on invanostin. Linja-autot ovat teknisesti hyvässä kunnossa, siistejä ja hyvin soveltuvia yrityksen harjoittamaan linja-autoliikenteeseen.

6. Asiakastyytyväisyyden mittaaminenAsiakastyytyväisyys on toimintamme perusta ja sitä mitataan jatkuvasti saadun palautteen perusteella. Palautetta voi antaa puhelimitse, sähköpostilla sekä henkilökuntamme välityksellä.

7. Valitusten käsittely, hinnan palautus, sopimuksen purku ja vahingonkorvaukset

Kaikki reklamaatiot, vahingonkorvausasiat ja sopimukset käsitellään ensi tilassa. Käsittelyn jälkeen asiakkaalle kerrotaan vastine henkilökohtaisesti. Hinnan palautusta ja korvauksia koskevat vaatimukset käsitellään tapauskohtaisesti ja perusteet selvittäen.